Filteren

Boksen

Wilt jouw kind een echte bokskampioen worden? Dan komt dat helemaal goed met de bokszakken voor kinderen die we hier bij Ekiddies aanbieden. Wij bieden namelijk complete bokssets voor kinderen aan zodat ze meteen lekker kunnen oefenen en hun agressie kwijt kunnen op een bokszak. Je kunt daarbij alle bokssets gemakkelijk vergelijken zodat je een boksset kunt kopen die naar jouw budget gemaakt is.

Boksen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Vind een bokszak goedkoop bij Ekiddies

Wil jij niet te veel uitgeven aan een bokszak of bokszak? Dan kun je bij Ekiddies er ook voor kiezen om een bokszak goedkoop te bestellen. Hierdoor kan jouw kind zich urenlang vermaken op een boksbal en hoef jij niet te veel geld ervoor te betalen. Je kan bij Ekiddies kiezen uit verschillende bokssets voor kinderen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een boksset met een Amerikaans thema of een boksbal met stoere kleuren zoals zwart en rood.

Een bokszak in de aanbieding kopen

Een bokszak kopen kan erg duur worden. Daarom helpen wij je graag een beetje bij Ekiddies. Bij ons wordt vaker een bokszak met een aanbieding aangeboden zodat jij ook met een budget een leukere en betere bokszak kunt kopen. Kinderen kunnen namelijk soms nogal wild omgaan met een bokszak en dan is het fijn wanneer de bokszak tegen een goed stootje kan. Alle boksballen en bokszakken die we aanbieden zijn van goede kwaliteit. Let er wel op dat sommige bokssets geen ophangsysteem leveren bij de set en dat je deze zo nu en dan nog wel eens zelf extra moet aanschaffen.