Filteren

Schommels

Schommels blijven altijd leuk, voor groot én klein. Zachtjes heen en weer wiegen of juist hard gaan en lekker de kriebels in je buik voelen. Wie schommelt er nou niet graag? Een schommel geeft gegarandeerd buitenplezier voor de kids! Ze zijn er zelfs voor de allerkleinsten. Of je nou kiest voor een losse schommel omdat je al een plaats hebt om deze op te hangen, een klein schommeltoestel dat niet te veel plaats in neemt of juist een compleet rek met schommels én bijvoorbeeld een glijbaan, bij Ekiddies ben je aan het juiste adres. Wij bieden altijd schommels met korting aan, in allerlei vormen! Gebruik onze speelgoedvergelijker om verschillende soorten schommels te vergelijken en zo gemakkelijk de schommel te vinden die bij jou past!

Schommels resultaten

Betaalbare schommels? Vind schommels goedkoop via Ekiddies

Je wilt natuurlijk dat je kids in de lente en zomer lekker veel buiten zijn. Met een schommel hebben ze onverbiddelijk urenlang plezier. Nou zul je denken, een schommeltoestel is toch behoorlijk prijzig! Dat hoeft niet zo te zijn! Ekiddies biedt jou namelijk schommels goedkoop aan. Zo kun je je kinderen heel blij maken, zonder gelijk de portemonnee volledig te hoeven legen. Met onze speelgoedvergelijker kun je gemakkelijk zien welke webshops op dat moment schommels met korting aanbieden. Verras je kids dus snel met een leuke nieuwe buitenbezigheid!

Vele soorten plezier

Schommels zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er volledige klimtoestellen met schommels en glijbanen. Er zijn gewone zitjes, maar ook bijvoorbeeld nestschommels en hangmatschommels. Schommels hoeven ook helemaal niet veel ruimte in te tuin in te nemen, je kunt namelijk een simpel toestel met 1 of 2 schommels aanschaffen en door deze handig te plaatsen, neemt het toestel ontzettend weinig plaats in. Op Ekiddies zijn allerlei soorten schommels online te vinden! Elke schommel geeft een vrijheidsgevoel en is dus een geweldige toevoeging aan je tuin!