Filteren

Poppenmeubels

Heeft jouw dochtertje een pop en met een poppenhuis en wil ze graag een aantal extra poppenhuis meubels hebben voor het huisje in te richten? Dan zit je bij Ekiddies goed! Wij bieden namelijk diverse soorten poppenhuis meubels aan die geschikt zijn voor ieder poppenhuis. Hierdoor ben jij er altijd van verzekerd dat je bij ons een aantal poppenhuis meubels kunt kopen! Je kan alle poppenhuis meubels vergelijken en zo vind je voor een leuk prijsje een aantal meubeltjes.

Poppenmeubels resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Verschillende soorten materialen

Omdat we zoveel verschillende soorten poppenhuis meubels hebben, is het ook fijn dat al deze meubels gemaakt zijn van verschillende materialen. Hierdoor heb je een breed aanbod wanneer je poppenhuis meubels gaat kopen. De meubels kunnen gemaakt zijn van hout en daarbij kun je ook nog eens gordijnen, beddengoed en kussens die gemaakt zijn van stof vinden. Daarnaast kun je ook vloerkleden vinden die gemaakt zijn van vilt of wol. De poppenhuis meubels zijn vaak goedkoop zodat je leuke setjes hebt voor een klein bedrag. Daarnaast vind je geregeld een aantal poppenhuis meubels met korting waardoor de prijs nog lager uitkomt.

Poppenhuis meubels kopen in setjes

Het kan handig zijn om de poppenhuis meubels te kopen in setjes zodat je dochtertje weer even vooruit kan en zo blijven er geen kamers leeg in het poppenhuis. Het kan dan echter wel zijn dat je meer geld uit moet geven en het duur kan worden. Daarom bieden wij bij Ekiddies regelmatig een aantal poppenhuis meubels goedkoop aan. Het kan ook nog zo zijn dat de poppenhuis meubels met korting aangeboden worden zodat je voor een zeer lage prijs deze poppenhuis meubels kunt kopen. Daarbij komt ook dat je door het kopen van meerdere setjes waarschijnlijk korting bespaart aangezien je alles in één keer aanschaft en daar bovenop nog eens een korting krijgt. Zo kun jij je dochter gelukkig maken en bespaar je geld!