Filteren

Miss Melody

Ben jij een echte paardenliefhebber? Ken jij Miss Melody dan al? Deze serie is gemaakt voor de echte paardenliefhebbers, hierbij draait alles om paarden en ruiters. Ben jij fan van deze serie en wil je er ook producten van zoals een Miss Melody agenda, Miss Melody etui of liever Miss Melody pennen en potloden? Dan moet je zeker even naar de producten kijken in de vergelijker van Ekiddies, want daar kun je gemakkelijk en snel producten van Miss Melody vergelijken en zo goedkope Miss Melody artikelen aanschaffen.

Miss Melody resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Miss Melody serie

In de serie van Miss Melody komen ze elke dag weer in een nieuw avontuur. Bij Miss Melody gaat alles om de 4 meisjes Sienna, Jella, Lily en Toni met de paarden; Miss Melody, Dancer, Acapella en Black Angel. Deze 4 meisjes en 4 paarden spelen de hoofdrol, door de zeer verschillende karakters zorgen ze voor opwinding in elk avontuur. Beleef elk avontuur weer opnieuw mee op de manege Summerset. Vind verschillende leuke producten van de serie in de vergelijker en geniet van de Miss Melody korting door gebruik te maken van onze kortingscodes.

Goedkope Miss Melody artikelen

Naast schoolartikelen zoals een Miss Melody rugzak, Miss Melody etui of Miss Melody briefpapier zijn er ook verschillende mooie beauty artikelen en toffe tijdschriften. De producten zijn geïllustreerd met ontwerpen van vrolijke kleuren en sierlijke afwerkingen van paarden, de meisjes en mooie landschappen. Bij de artikelen wordt er vooral gebruik gemaakt van de kleuren rood, paars, paarsblauw en roze. Echte meisjeskleuren dus om zo de meiden te inspireren bij hun werk en hun fantasie te laten leven. Koop jouw favoriete schoolspullen van Miss Melody goedkoop online met de Miss Melody korting. Op de website van Ekiddies vind je kortingscodes van verschillende webshops om te genieten van mooie kortingen.