Filteren

Woezel en Pip

De hondjes Woezel en Pip zijn de meest bekende tekenfiguren voor kleine kinderen in Nederland. Deze twee hondjes maken van alles mee en er zijn naast de vele afleveringen ook boeken over deze twee hondenvriendjes gemaakt. Het verhaal van deze twee hondjes is ontstaan door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Omdat deze hondjes erg bekend zijn, is er ook een hoop speelgoed gemaakt. Je kan al dit speelgoed van Woezel en Pip vergelijken en zo het best passende product vinden voor je kindje.

Woezel en Pip resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Zoek speelgoed van Woezel en Pip goedkoop en snel

Vele speelitems van Woezel en Pip kunnen duur zijn. Dit kan liggen aan het feit dat het complete stoeltjes kunnen zijn maar het kunnen ook muurstickers en muziekmobieltjes zijn. Daarom hebben wij ook speelgoed van Woezel en Pip die we goedkoop aanbieden. Je kunt ook een keuze maken uit verschillende knuffels, handpoppen of items die helpen bij het slapen van het kind. Voor de peuters zijn er ook puzzels verkrijgbaar zodat ze ook kunnen leren op een speelse manier.

Speelgoed van Woezel en Pip met korting bij Ekiddies

Het kan zijn dat jij je kind graag een keertje extra wilt verwennen. Dan kun je bijvoorbeeld speelgoed kopen. Het kan echter zijn dat je liever geen speelgoed koopt aangezien dit vaak duur kan zijn. Daarom helpen wij je graag een handje. Zo vind je regelmatig een aantal producten van Woezel en Pip met korting. Op deze manier bespaar je een boel geld en kun jij je kinderen evengoed verrassen met een leuke knuffel of ander speelgoed van hun favoriete hondjes.