Filteren

Drinkbekers

Je kunt voor baby's en peuters verschillende drinkbekers kopen. Welke drinkbeker geschikt is voor jouw kind heeft te maken met de leeftijd en de voortgang van je kind. Door gebruik te maken van verschillende drinkbekers leer jij jouw kind drinken in stappen en zet je de stap naar een gewone beker. Wil jij jouw kind stap voor stap vooruit helpen, kies dan een van de vele bekers uit de vergelijker. In de vergelijker heb je een duidelijk overzicht en kun je gemakkelijk drinkbekers kopen voor elke fase die ze doorgaan!

Drinkbekers resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Zuigfles en tuitbeker voor baby's

Een babyfles is onmisbaar in de eerste fase van een baby. Een zuigfles is de fles die wordt gebruik bij het geven van melk aan je baby. Een zuigfles is zo ontwikkeld dat je de baby het gevoel krijgt van melk drinken uit de borst. Een zuigfles is de eerste stap naar het leren drinken. Als je baby 6 maanden is kun je hem/haar langzaam gaan leren drinken uit een tuitbeker. In deze fase mogen baby's namelijk al meer gaan leren drinken dan alleen melk. Een tuitbeker is dan een handige manier om een stap verder te gaan met drinken.

Diverse soorten drinkbekers

Na 18 maanden wordt het aanbevolen om een kind te laten ontwennen van het drinken uit een zuigfles en tuitbeker. Om je kind te laten ontwennen kun je gebruikmaken van een rietjesbeker, dit is een handige beker als ze drinken uit een gewone beker nog moeilijk vinden. Een rietjesbeker is beter dan een tuitbeker omdat je baby zo beter zijn/haar mondspieren leert ontwikkelen. Met een oefenbeker kun jij je kind leren wennen aan het drinken uit een gewone beker. Het handige aan de beker is dat je er niet mee kunt knoeien, maar toch leren ze wennen aan het gevoel van drinken uit een gewone beker.

Drinkbekers kopen voor verschillende fases

Drinkbekers zijn niet te missen in de eerste 2 jaren van een kind. Er zijn daarom ook verschillende soorten flessen gemaakt zodat je de ontwikkeling zo goed mogelijk kunt stimuleren. Ben jij nog op zoek naar een drinkbeker? Kijk dan zeker even in de vergelijker, want daar kun je gemakkelijk drinkbekers kopen. Door drinkbekers te kopen via de vergelijker kun je genieten van mooie kortingen door gebruik te maken van de kortingscodes van Ekiddies. Jouw favoriete drinkbekers kopen doe je daarom ook makkelijk en snel online met leuke aanbiedingen!