Home / foontje

Foontje - vergelijk alle telefoon abbonementen

Vandaag de dag is het onmogelijk om zonder mobiele telefoon door het leven te gaan. Zo brengen zowel jongeren als ouderen de nodige uren per dag door op hun mobiele telefoon. Dit omdat het tevens fungeert als communicatietool. Je kunt tegenwoordig bellen, berichtjes versturen of zelfs FaceTimen met je telefoon. Bij laatstgenoemde wordt er als het ware een soort Skype verbinding opgezet. Het aanbod van mobiele telefoonabonnementen is daarmee ook sterk toegenomen. Daarom is Foontje in het leven geroepen. Foontje helpt je bij het vergelijken van de verschillende abonnementen die er zijn. Twijfel niet langer en ga op zoek naar een abonnement dat perfect bij jou past!

Ga op onderzoek uit!

Het is raadzaam om voorafgaande aan het afsluiten van een abonnement het nodige onderzoek te doen. Online valt veel informatie te vinden op het gebied van telefoonabonnementen. Zo geeft Foontje bijvoorbeeld weer welke soorten abonnementen er zijn en welke verschillen er zoal zijn op het gebied van internetsnelheid. De vergelijker van Foontje geeft je verder de mogelijkheid om zoekresultaten te filteren op onderdelen als de gewenste abonnementsduur, de hoeveelheid internet, belminuten en sms'jes die je wilt en of je een abonnement wilt afsluiten mét of zonder een mobiele telefoon daarbij.

Bespaar geld door te vergelijken

Als consument kun je online flink besparen op het gebied van abonnementskosten. De Foontje vergelijker helpt je bij het maken van doordachte keuzes omtrent het afsluiten van een nieuw abonnement en verzekert je ervan dat je niet onnodig veel geld betaalt voor je nieuwe abonnement of telefoon. Vergelijken kan op zowel sim-only als abonnementsvormen.

Het aanbod

Iedere aanbieder van telefoonabonnementen is onderdeel in één van de drie grote spelers. De drie grote netwerken zijn Vodafone, T-Mobile en KPN. De kleinere netwerken zijn hier allemaal bij aangesloten. Foontje toont je de onderverdeling van de verschillende netwerken in Nederland. Het bereik kan per regio namelijk verschillen, zo ben je verzekerd van een abonnement waarbij je optimaal gebruik kunt maken van het bereik!

Zet de puntjes op de i

Zodra je de door jou bestelde telefoon binnenkrijgt met een bijpassend abonnement zijn er nog enkele zaken die je even dient te checken. Zo zijn er vandaag de dag tal van bruikbare gadgets voor je telefoon. Foontje neemt je mee door het uitgebreide online aanbod van telefoonaccessoires. Het is bovendien verstandig om je nieuwe en prijzige toestel te voorzien van een screen protector of beschermhoesje.