Home / eerst-james

Eerst James - Cashback voor maximale korting

Je kent het wel. Eindeloos websites afgaan voor de juiste prijs of de beste aanbieding. Eerst James helpt je bij het zoeken naar kortingen en aanbiedingen in tal van uiteenlopende shops. Door gebruik te maken van de beste selectie aan dagaanbieders kun je namelijk maximaal besparen op je aankopen zonder enige vorm van moeite!

Korting door cashback gedurende het hele jaar

Je kunt vrijwel altijd voor een aankoop een korting krijgen of afdwingen. Vrijwel ieder artikel dat online beschikbaar is, kan met een korting aangeschaft worden. Met deze gedachte is EerstJames opgericht. Je vindt onder de rubriek 'shops' honderden verschillende winkels die alfabetisch geordend zijn. Bij EerstJames maakt het niet langer uit waarnaar je op zoek bent, want korting heb je op vrijwel elk artikel. Zo is het zelfs mogelijk om de feestdagen enigszins voordelig door te komen door gebruik te maken van leuke kortingen op bijvoorbeeld kerstpakketten. Om er zeker van te zijn dat je gedurende het jaar geen kortingen en aanbiedingen misloopt kun je jezelf inschrijven voor (online) nieuwsbrieven die je terug kunt vinden op EerstJames. Deze houden je het gehele jaar up to date!

Besparen is niet moeilijk!

Besparen is vandaag de dag helemaal niet moeilijk. EerstJames biedt je namelijk tal van online bespaartips om op alle plekken rondom het huishouden geld te kunnen besparen. Dit omvat meer zaken dan alleen bankzaken, belastingaangifte of huurtoeslagen. Met name de 'kleinere' zaken als boodschappen of kleine presentjes voor kinderen hakken er in. Wanneer je hier bewust mee omgaat en gebruikmaakt van een online vergelijker of kortingcodes kun je hierin veel geld besparen.

Bespaar online

EerstJames is een van de meest actuele vergelijkingswebsites. Producten in allerlei soorten en maten kunnen met elkaar vergeleken worden. Dankzij de vergelijker is het in het dagelijks leven mogelijk om efficiƫnter te winkelen. Zo word je na de vergelijker automatisch doorverwezen naar de website van het desbetreffende product. Ook producten in de aanbieding worden door EerstJames gefilterd, zo staat het voordeligste product altijd bovenaan!

Betrouwbaarheid

EerstJames verwijst je telkens door naar externe verkopers die verbonden zijn aan de website van EerstJames. Zo heb je als consument meer keuze en een voordeliger aanbod. Vanwege het samenwerken met alleen betrouwbare winkels ben je verzekerd van veilig online winkelen. EerstJames hanteert zodoende ook strenge eisen richting de winkels waarmee samengewerkt wordt.