Home / Blog / Jongens speelgoed / Vtech Toet Toet

Vtech Toet Toet

Door Ekiddies - op 21-05-2019 - Update 07-06-2019
Vtech Toet Toet

Speelgoed van Vtech focust zich op de ontwikkeling van je kind en combineert dit met leuk en leerzaam speelgoed. Zo ontwikkelen ze al jaren elektronische speelgoed van hoog kwaliteit. Samen met een team van speelgoedspecialisten maar ook pedagogen, ouders en kinderen creƫren ze speelgoed voor alle leeftijden en ontwikkelingsfases. Het speelgoed wordt aangepast aan de nieuwste technologische behoeften van deze tijd om zo je kind nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken.

De volledige collectie

De Vtech Toet Toet auto's collectie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar. De collectie bestaat uit de Toet Toet auto's zelf en verschillende soorten accessoires die je bij de auto's kunt gebruiken. Zo is er ook een Toet Toet auto's vliegveld inclusief Vince vliegtuig of een brandweerkazerne met Bas de brandweer. Met de extra wegdelen van Toet Toet auto kan je kind eigen wegen bouwen om de auto's van A naar B te rijden. Een speelset waar je kind urenlang plezier aan beleeft!

De Vtech Toet Toet auto

De Vtech Toet Toet auto komt in verschillende vrolijke kleuren en soorten. De auto bestaat uit een compleet deel waardoor je kind veilig met het speelgoed kan spelen zonder enig gevaar voor kleine onderdelen. Het vriendelijke gezichtje van de Toet Toet auto knippert wanneer er mee gespeeld wordt en maakt herkenbare autogeluiden. Zo zorgt een druk op de actie knop ervoor dat de ladder van de auto wordt uitgeklapt waarna er leuke geluidjes en melodietjes worden afgespeeld. De Toet Toet auto komt inclusief 3 gezongen liedjes waaronder het bekende Toet Toet Auto's themalied en nog 6 andere vrolijke melodietjes.

Actief spelen met de Toet Toet garage!

Ook de garage van de Toet Toet auto collectie is een leuke toevoeging aan de verzameling. Ze komt de Toet Toet garage met een echt werkende lift die de Toet Toet auto's naar de gewenste verdieping brengt. Op iedere verdieping is weer een ander avontuur te beleven. Rij de auto door de wasstraat of laat hem wegen op de weegschaal. De magische sensoren activeren de leukste liedjes, grappige geluiden of vrolijke zinnetjes voor genoeg speelplezier.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken