Home / Blog / Speelgoed shopping / Strijkkralen kopen

Strijkkralen kopen

Door Ekiddies - op 11-03-2019 - Update 11-03-2019
Strijkkralen kopen

Strijkkralen. We horen je al denken: wat een enorme ramp. Alleen al bij het idee dat die kralen over de grond rollen of dat de kleuren allemaal door elkaar zitten. Desondanks vinden de kinderen dit helemaal het einde. Strijkkralen kopen? Dat kan gemakkelijk online! Hier bestel je voor weinig geld een gigantische bus strijkkralen, een paar verschillende vormpjes en grondplaten waar je even mee vooruit kan. Een paar van die vormpjes en grondplaten en je kind heeft er uren plezier van!

Wat zijn strijkkralen?

Strijkkralen of strijkparels zijn kleine, ronde kralen van kunststof waarmee een zelfgekozen patroon gemaakt kan worden. De kraaltjes worden ook wel strijkparels genoemd en kunnen gebruikt worden om een vormpje of grondplaatje te kleuren. Wanneer je alle steentjes op de juiste plaats in de vorm hebt gelegd, kun je de kralen aan elkaar smelten. Dit doe je met behulp van een strijkijzer. Door de hitte worden de losse kralen aan elkaar gesmolten en ontstaat er dus één geheel. Je prachtige strijkkralen patroon is dan klaar!

Geld besparen op speelgoed met korting? Wij vertellen je graag hoe je dat doet!

Verschillende soorten strijkkralen kopen

Je kunt strijkkralen kopen in drie formaten: mini, midi en maxi. Er zijn drie verschillende maten zodat iedereen, jong en oud, plezier heeft van het spelen met strijkkralen.

Maxi

Formaat maxi is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar. Deze strijkkralen hebben een diameter van 10 mm. Dit is het grootste formaat strijkkralen en daarom kunnen 3 jarigen hier al mee knutselen!

Midi

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen spelen met midi strijkkralen. Deze kralen hebben een diameter van 5 mm.

Mini

Vanaf 10 jaar kunnen de kinderen ook spelen met de mini kralen. Deze strijkkralen zijn enorm klein en daarom zijn ze pas voor kinderen vanaf 10 jaar geschikt gesteld. Ook volwassenen en oudere kinderen kunnen hier plezier mee hebben!

Geconcentreerd werken met strijkkralen

Doordat de kralen zo klein zijn, worden kinderen uitgedaagd om geconcentreerd te werken. Het knutselen met deze strijkkralen geeft een enorme stimulans aan de ontwikkeling van de motoriek en oog-hand-coördinatie. Strijkkralen kopen kan gemakkelijk online. Veel plezier met knutselen!

Strijkkralen kopen? Bekijk hieronder onze favoriete producten.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken