Pokémon knuffels

Door Ekiddies - op 07-01-2021
Pokémon knuffels

Pokémon, gotta catch 'em all! Je kent het bekende kinderprogramma vast wel: Pokémon! Ieder kind heeft het wel ooit gezien of heeft wel ooit eens met Pokémon kaarten gespeeld. Je kind zit al dagen achter elkaar naar zijn of haar favoriete Pokémons te kijken op de televisie, maar hij of zij wilt er zo graag een in het echt hebben. Dan is het tegenwoordig mogelijk om een Pokémon knuffel aan te schaffen. Deze knuffels bestaan in alle bekende figuren! Slaap samen met Pikachu of met je andere favoriete Pokémon knuffel.

Wat is Pokémon?

Natuurlijk kan het voorkomen dat je niet weet wat Pokémon is. Gegarandeerd dat de kinderen dat wel weten! Pokémon is een Japans kinderprogramma dat sinds 1999 op de Nederlandse televisie te zien is. In dit programma neemt Pokémon-trainer Ash het op tegen veel andere trainers. Tijdens zijn avonturen vangt hij ook wilde Pokémons en traint deze om te strijden. De knuffels zijn dus gebaseerd op deze Pokémons. Vraag je kind of familielid maar om meer informatie over Pokémon!

Eindeloos knuffelen

Droomt je kind al tijden om een van zijn of haar favoriete Pokémons in huis te hebben? Dan zijn deze knuffels wellicht iets voor hen. Met een Pokémon knuffel kun je eindeloos spelen en knuffelen. Wanneer hij zijn Pikachu knuffel meeneemt naar vriendjes beleven ze samen eindeloos speelplezier. De knuffels bestaan in vele verschillende afmetingen. Zo heb je bijvoorbeeld levensgrote knuffels, maar ook sleutelhangertjes met een kleine knuffel Pokémon eraan. Afhankelijk van je prijsklasse zijn er dus verschillende mogelijkheden om de favoriete Pokémon in pluche te kopen voor je kind.

Knuffel van Pokémon: een leuk cadeau!

Is een van je neefjes, nichtjes of misschien wel je eigen kind helemaal weg van Pokémon? En weet je niet goed wat je moet kopen? Dan is het wellicht een leuk idee om een Snorlax knuffel of een Eevee knuffel cadeau te geven voor de verjaardag. Het ligt er maar net aan wat zijn of haar favoriete Pokémon figuur is. Met de talloze variaties knuffels kun je zeker een leuk cadeau scoren.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken