Home / Blog / Jongens speelgoed / Lego Jurassic World

Lego Jurassic World

Door Ekiddies - op 17-06-2019
Lego Jurassic World

Het bekende speelgoedmerk Lego creëert het leukste speelgoed voor de bouwers van de toekomst. Met behulp van het Lego speelgoed kunnen kinderen zelf hun eigen creaties maken en zich laten inspireren door andere bouwcreaties. Vanaf de leeftijd 1 t/m 12 ontwerpt Lego speelgoed om de creativiteit van het kind te stimuleren!

Lego van Jurassic World

Lego combineert al jaren lang de leukste onderwerpen, films of series met hun speelgoed. Zo ontstaan de leukste creaties en speelgoedthema's, genoeg keus voor iedereen! Zo bestaat er ook een Jurassic World Lego collectie waarbij de avonturen van Jurassic World worden gecombineerd met het speelgoed van Lego. Speel met de gevaarlijkste dinosaurussen en rij met coole voertuigen naar een van de laboratoria van Jurassic World om te experimenteren met DNA. Rij met een van de terreinwagens achter de Pteranodon aan en vang hem voordat de vulkaan uitbarst. Iedere Lego Jurassic World sets komt met een eigen Jurassic thema waardoor het speelplezier al begint bij het openen van de eerste doos. Een echte musthave voor zowel dinosaurus en Jurassic World liefhebbers!

Speel nu de Lego Jurassic World videogame!

Ook voor de iets oudere kids worden de werelden van Lego en Jurassic World gecombineerd met een te gek Lego Jurassic World spel. Beleef alle vier de Jurassic Park films met Lego Jurassic World Ps4! Geheel in Lego stijl ga jij op pad om de werelden van Isla Sorna of Isla Nublar te ontdekken. Kruip in de huid van een machtige Trex en ontdek hoeveel schade je kan aanrichten. Verzamel jouw eigen dinosaurussen collectie of experimenteer met DNA om zo je eigen dinosaurus te creëren. Speel samen of met vrienden, bevolk de eilanden en speel zo nieuwe game missies uit voor nog meer speelplezier.

Het Lego Jurassic World spel is te verkrijgen voor Ps4, Ps3, Psvita, Xbox One, Xbox 360 en Nintendo 3Ds.

Lego Jurassic World accessoires

Buiten de avontuurlijke spellen zijn er ook verschillende Lego Jurassic World producten verkrijgbaar. Bekijk de tijd op een stoer Lego Jurassic World horloge geheel in Lego stijl of slaap onder een dekbed met de lego personages en dinosaurussen.

Bij ekiddies kan je altijd de beste prijzen vergelijken en kies je jouw beste deals!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken