Home / Blog / Speelgoed shopping / ​ Het leukste peuterspeelgoed

​ Het leukste peuterspeelgoed

Door Ekiddies - op 07-06-2019 - Update 07-06-2019
​ Het leukste peuterspeelgoed

Zoek en vergelijk op ekiddies het leukste speelgoed voor een peuter. Van pluche knuffels en bijtringen tot loopfietsen en een telraam. Voor iedere ontwikkelingsfase een ander leuk speelgoed!

De ontwikkeling van een peuter

Vanaf de leeftijd 1,5 jaar worden kinderen gezien als peuter. Vanaf deze leeftijd gaan ze steeds vaker op ontdekking uit en ontwikkelen ze steeds meer een eigen wil. Zo leren ze vanaf deze leeftijd dat ze een eigen persoon zijn buiten de ouder en worden ze steeds zelfstandiger. Ook ander ontwikkelingen zoals het leren lopen en praten zullen zich volgen met ieder kind zijn eigen tempo. Wanneer ze deze ontwikkelingen in de hand hebben gaan ze zich steeds meer bezig houden met kleinere details zoals het grijpen met beide handen naar een voorwerp.

Spelend leren

Om de ontwikkeling van je kind te helpen zijn er verschillende soorten peuterspeelgoed ontworpen die meehelpen in het proces van denken en ontdekken. In deze fase is het maar al te belangrijk om kwalitatief en veilig speelgoed aan te schaffen waaraan gaan kleine voorwerpen verbonden zijn omdat je peuter maar al te graag alles in zijn mond stopt. Ook de oog-handcoördinatie gaat zich vormen in deze periode waar veel speelgoed een helpende hand kan bieden. Met behulp van speelgoed kan je peuter zichzelf leren vermaken en ontwikkelen. Zo kan je op ekiddies de leukste baby en peuter speelgoed vergelijken voor de beste prijs.

Keuze uit het leukste peuterspeelgoed

Afhankelijk van welke leeftijd je peuter heeft kun je op ekiddies op zoek gaan naar het leukste en goedkoopste peuterspeelgoed. Zo vind je hier de mooiste muziekmobielen met de vrolijkste melodieën om je peuter te vermaken. Ook is er een grote selectie aan loopwagens wat je peuter motiveert en ondersteunt bij het zetten van de eerste stapjes. Is je kind al beter ter been neem dan eens een kijken bij de loopfietsen. Is jouw peuter altijd druk bezig op de grond met spelen, kijk dan eens naar de speelkleden en vergelijk de prijzen online. Ook bekende merken zoals Woezel en Pip, Bumba, Nijntje en Fisher Price zijn op ekiddies te vinden en te vergelijken. Zo heb jij altijd de beste prijs voor jouw peuterspeelgoed!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken